Mijn boek

Dit is een goede gids

voor een duurzame lifestyle

Dit is best een goede gids

Zou je wat bewuster willen leven, en weten wat je zelf kan doen voor een sterk klimaat en een rechtvaardige wereld? Zou je makkelijk verschil willen maken, en ervoor zorgen dat je keuzes ertoe doen? Dan is dit jouw boek.

Hij staat vol praktische en positieve tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd, en laat zien dat mooi en verantwoord prima samen gaan. En vooral dat het gaat om goed, niet om perfect: om slimme keuzes, doen wat je kan en wat bij je past.

De juiste adressen, mooie merken, fijne plekken, verrassende weetjes en handige oplossingen – precies wat je nodig hebt.
Hier op papier en als e-boek
‘Dit is de gids waar ik al tijden op zat te wachten.’
Janine Abbring – presentator en programmamaker
‘Duurzame bijbel.’
Glamour

Alles wat je nodig hebt om duurzamer te leven

Met dit moderne handboek wil ik groen en eerlijk leven leuk en bereikbaar maken. Alle slimme tips, keuzes, oplossingen, do’s en don’ts en tips en tricks die ik ken vind je erin.

Daarnaast geven sustainable voorlopers als Thekla Reuten, Sanne Vogel, Floortje Dessing en Janine Abbring je hun beste inzichten en suggesties.

Positief, stylish en voor iedereen: van voeding en outfits tot gadgets en reizen. Geselecteerde (web)winkels, merken, restaurants, bestemmingen, innovaties en meer – hier kun je meteen mee aan de slag.

In Nederland gedrukt, met plantaardige inkt op waterbasis, op FSC-papier zonder snijresten (316 pagina’s, voor 22,50 euro).

Iets goeds doen én het goed hebben tegelijk: kan het veel beter?
Je kunt hier een papieren of digitale versie kopen als je wil
‘Dit boek heeft mijn leven veranderd. Ik weet waar ik terecht kan, en voel me echt empowered om verschil te maken.’
Een lezer

Een duurzame bestseller

Ik vind het echt te gek dat de zevende druk er inmiddels is! Van de boeken in deze reeks zijn nu ruim 45.000 exemplaren verschenen. Een bestseller, fantastisch!

Het boek is op allerlei plekken te koop – fijne boekwinkels zoals AtheneumDe Nieuwe Boekhandel, Linneaus Boekhandel en Scheltema, mooie (online) concept stores zoals Het Faire Oosten, Hutspot, KOKOTOKO, Nukuhiva en Sukha, en grote spelers als AKO, Bruna en Bol.com. Wil je eerst nog wat meer zien van het boek?

Bekijk het filmpje
‘In z’n genre steekt dit boek met kop en schouders boven de rest uit.’
Vrij Nederland
‘Ik weet nu waar ik eerlijke kleding, beter eten en duurzame verzorgingsproducten kan vinden, ik weet wat voor keuzes ik kan maken, waar ik op moet letten en zelfs wat ik wil studeren. Dankjewel!’
Een lezer

Let’s make it happen

Hier kun je me bereiken, boeken of volgen. Neem vooral contact op, ik kijk ernaar uit kennis te maken!
Wil je samenwerken met een onafhankelijke, niet-gesponsorde expert? Dan hoor ik je graag.
Wil je me boeken als presentator of spreker? Mijn agent puck@talentkitchen.nl regelt het.

hallo@mariekeeyskoot.nl

+31 (0)6 41429881