Presentator & Dagvoorzitter

Voor events met inhoud die je onthoudt

‘Marieke stelt sprekers op hun gemak en stelt prikkelende vragen. Ze verdiept zich in de materie en denkt constructief mee over de inhoud.’
Peter D’Angremond – Fairtrade Nederland
Dagvoorzitter

Ik host je congres, meeting of persconferentie

Organiseer je een live of online event? Een meeting, congres, talkshow, persconferentie of prijsuitreiking? Of het nu gaat over eerlijke chocolade, de toekomst van mode, klimaatadaptatie of betere wetgeving tot true pricing, de nieuwste films en series, duurzame communicatie, blockchain of transparant bankieren, ik host jouw bijeenkomst met betrokkenheid, positiviteit en kennis van zaken.

Ik werkte voor onder andere Netflix, Dutch Design Week, Movies that Matter, het ministerie van Buitenlandse Zaken, Stichting DOEN, ASN Bank, Social Impact Day, NRC Live, Milieudefensie en Fairtrade International. Misschien presenteer ik jouw toekomstige event?
Zo’n presentator heb ik nodig
‘Marieke was dagvoorzitter op ons evenement: een zeer geslaagd optreden. Ze is vriendelijk, positief en betrokken – geweldig voor het publiek. Met Marieke werken is dat ook, ze heeft alles in de gaten en laat niets aan het toeval over, zonder dat spontaniteit verloren gaat.’
Herma Kwakkenbos – Schuttelaar & Partners

Dit presenteerde ik

Er is weinig dat ik liever doe dan met kijkers of gasten een reis afleggen, en als presentator zorgen voor een ervaring die indruk maakt en motiveert. Ik hostte onder andere de nationale persconferentie van Netflix, de Youth for Climate Adaptation Summit met Ban Ki-moon, verschillende events over de toekomst van ons voedselsysteem, en de wereldwijde persconferentie van het International Film Festival Rotterdam (klik op de pijl om me hier in actie zien). Dit event was in het Engels: ik word vaak gevraagd voor internationale programma’s vanwege mijn beheersing van die taal (an honour!).
Presentator

Presentator op tv over duurzaamheid

BinnensteBuiten presentator

Ik ben de duurzame lifestyle-expert van het KRO-NCRV televisieprogramma BinnensteBuiten, en laat bijzondere Nederlandse initiatieven zien die de wereld mooier maken. Super dat ik deze verhalen kan vertellen, en kan helpen al het goeds dat er gebeurt op de kaart te zetten. Ik geef ook tips om duurzamer te leven op de site en socials. Op mijn Kijk & Luister-pagina vind je een paar items, en op de BinnensteBuiten website staan ze allemaal. Dank voor het kijken!
Naar BinnensteBuiten
‘Je presenteert de items in BinnensteBuiten op een zeer spontane en vrolijke wijze. Top!’

‘Marieke, je bent een aanwinst voor het toch al mooie programma.’
‘Marieke presenteerde onze persconferentie, en dat deed ze geweldig. Ze was ontzettend professioneel en goed voorbereid, maar laat dat er heel natuurlijk uitzien. Ze komt sterk over op beeld, en leidde het rondetafelgesprek zo vaardig dat de deelnemers zich afvroegen welke talkshow Marieke op tv presenteert die zij niet kennen.’
Janey van Ierland – Netflix

Women’s Rights Challenge

Ik hostte de finale van de Women’s Rights Challenge – een campagne van ActionAid om zoveel mogelijk steun en geld te verzamelen voor de 35% van de vrouwen die wereldwijd te maken krijgen met geweld. In 35 dagen probeerden deelnemers 35 push-ups te leren, om zich sterk te maken en dit geweld te stoppen. Ze lieten zich daarbij sponsoren (ik deed zelf ook mee, met een eigen team: This is a Good Team), en haalden in totaal ruim 30.000 euro op. De finale werd uitgezonden op Instagram Live, klik op de knop op me in actie te zien.

Let’s make it happen

Hier kun je me bereiken, boeken of volgen. Neem vooral contact op, ik kijk ernaar uit kennis te maken!
Wil je samenwerken met een onafhankelijke, niet-gesponsorde expert? Dan hoor ik je graag.
Wil je me boeken als presentator of spreker? Mijn agent puck@talentkitchen.nl regelt het.

hallo@mariekeeyskoot.nl

+31 (0)6 41429881